Plăcintă Cu Pecan Cu Ciocolată Sărată

Plăcintă Cu Pecan Cu Ciocolată Sărată
Reteta placinta cu Pecan cu ciocolata Sarata ar putea satisface pofta de Sud in aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru $1.02 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 395 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Ciocolată Sărată, și Caramele Cu Ciocolată Sărată-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Desfaceți crusta de plăcintă; se presară cu jumătate de făină. Întoarceți; presărați cu făina rămasă. Apăsați ferm pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci; marginea flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
3
Bateti urmatoarele 5 ingrediente pana se amesteca. Se amestecă nucile; se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se presară cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
5
Coaceți 15 min. Reduceți temperatura cuptorului la 177°. continuați să coaceți 30 până la 35 min. sau până când blatul este umflat și ușor rumenit. Se răcește complet, stropind cu sare după 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista