Plăcintă Cu Orez Vegetal

Plăcintă Cu Orez Vegetal
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, morcovi, conopidă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prajituri cu orez salbatic si orez brun cu carpa vegetala prajita 4, Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și orez prăjit cu legume , cum se face orez prăjit cu legume / orez s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele crustei; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. placă de plăcintă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2
Într-o cratiță, gătiți broccoli, conopida, morcovii și ceapa într-o cantitate mică de apă până când sunt crocante-fragede; se scurge bine. Într-o altă cratiță, combinați maioneza și făina până se omogenizează; gătiți și amestecați până la bule. Adăugați treptat lapte, sare și piper; gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa, aproximativ 3 minute. Se amestecă legumele; se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-40 de minute sau până când marginile crustei încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista