Plăcintă cu oală de vită

Plăcintă cu oală de vită
Stir-fry carne de vită oală plăcintă necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 525 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, friptură de flanc de vită, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită și varză cu o singură oală (ușor + Paleo), Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri, acoperiți orezul cu 1 2/3 căni de apă. Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea, acoperit, cu 15 minute mai mult.
3
Între timp, amestecați 1 cană de bulion cu sos de stridii, amidon de porumb, usturoi și fulgi de chili; pus deoparte. Feliați subțire friptura peste cereale în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sos De StridiiSos De Stridii
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Adăugați ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare; când este fierbinte, adăugați carne. Gatiti, amestecand constant, pana cand carnea nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați bulionul rămas,amestecul de legume și ceapa. Gatiti, acoperit, doar pana cand legumele sunt verde stralucitor, aproximativ 3 minute. Se amestecă bulionul condimentat în amestecul de carne; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Într-un castron, combinați orezul cu amestecul de carne-legume; lingură într-un vas de plăcintă de 10 inci, o tigaie pătrată de 9 inci sau un vas de copt de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Desfaceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor pachetului. Pe o placă ușor făinată, rulați într-o rundă de 12 inci pentru o farfurie de plăcintă sau cu 1 inch mai mare decât o farfurie de altă formă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
8
Așezați peste amestecul de carne de vită și legume; îndoiți marginile sub și spălați cu marginea tigaiei și flaut ferm împotriva jantei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Tăiați formele din crustă și decorați partea de sus sau faceți câteva fante decorative în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Coaceți într-un cuptor de 350 până când umplutura este fierbinte în centru, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Așezați folia peste crustă dacă începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute; lingura din vas sau tăiată în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista