Plăcintă cu oală de vită

Stir-fry carne de vită oală plăcintă necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 525 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, friptură de flanc de vită, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită și varză cu o singură oală (ușor + Paleo), Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri, acoperiți orezul cu 1 2/3 căni de apă. Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea, acoperit, cu 15 minute mai mult.
Între timp, amestecați 1 cană de bulion cu sos de stridii, amidon de porumb, usturoi și fulgi de chili; pus deoparte. Feliați subțire friptura peste cereale în felii groase de 1/8 inch.
Adăugați ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare; când este fierbinte, adăugați carne. Gatiti, amestecand constant, pana cand carnea nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul rămas,amestecul de legume și ceapa. Gatiti, acoperit, doar pana cand legumele sunt verde stralucitor, aproximativ 3 minute. Se amestecă bulionul condimentat în amestecul de carne; se aduce la fierbere.
Într-un castron, combinați orezul cu amestecul de carne-legume; lingură într-un vas de plăcintă de 10 inci, o tigaie pătrată de 9 inci sau un vas de copt de 1 1/2 litru.
Desfaceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor pachetului. Pe o placă ușor făinată, rulați într-o rundă de 12 inci pentru o farfurie de plăcintă sau cu 1 inch mai mare decât o farfurie de altă formă.
Așezați peste amestecul de carne de vită și legume; îndoiți marginile sub și spălați cu marginea tigaiei și flaut ferm împotriva jantei.
Tăiați formele din crustă și decorați partea de sus sau faceți câteva fante decorative în crustă.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când umplutura este fierbinte în centru, aproximativ 1 oră.
Așezați folia peste crustă dacă începe să se rumenească.
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute; lingura din vas sau tăiată în pene.