Plăcintă cu nuci Pecan și curmale
Dacă 66 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Pecan și data plăcintă ar putea fi un remarcabil fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 315 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, sirop de porumb, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Data Pecan Pie, și Cookie-Uri De Date Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați 1/4 cană de făină, apă și suc, amestecând cu un tel până se amestecă bine pentru a forma o suspensie.
Combinați 3/4 cană de făină, zahăr pudră și 1/4 linguriță de sare; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați suspensie; aruncați cu o furculiță până când amestecul este umed. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe 2 foi de folie de plastic rezistentă care se suprapun; acoperiți cu două foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci; congelați 10 minute.
Îndepărtați cele 2 foi de folie de plastic; lăsați aluatul să stea 1 minut sau până când este flexibil. Potriviți aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei. Îndoiți marginile sub; flaut.
Pentru a pregăti umplutura, presărați curmale și nuci pecan uniform pe fundul crustei.
Combinați siropul de porumb și ingredientele rămase într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul în crusta pregătită.
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când un cuțit introdus la 1 inch de margine iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă.