Plăcintă Cu Nuci Pecan Pentru Unul

Plăcintă Cu Nuci Pecan Pentru Unul
Reteta Butterscotch Pecan Pie pentru unul ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 696 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Un amestec de crustă de plăcintă prefabricată, lapte condensat, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un desert accesibil pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Plăcintă Cu Nuci Pecan, și Butterscotch - Pecan Blondies pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Tatomer Vandenberg Riesling cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Tatomer Vandenberg Riesling
Tatomer Vandenberg Riesling
Fructe de piatră și flori albe în buchet. Aceleași fructe continuă aroma împreună cu o textură ceroasă, aproape miere. Potențial excelent de îmbătrânire. Vă rugăm să decanteze.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista