Plăcintă Cu Nuci Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați plăcinta cu nuci pecan. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD pe porție. Acest desert are 416 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Plăcintă ușoară cu nuci pecan pentru Ziua Recunoștinței: plăcintă cu nuci pecan cu zmeură fără Gluten, Gogoși de plăcintă cu Pecan din cartofi dulci cu Crunch de Pecan prăjit, și Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt Pecan glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle doar până se amestecă, dar nu spumoase.
Adăugați zahărul, sarea și siropul de porumb. Se amestecă untul și vanilia până se omogenizează.
Întindeți nucile pecan în fundul cojii de plăcintă.
Se introduce într-un cuptor de 350 de euro și se reduce imediat căldura la 325 de euro.
Coaceți timp de 50-60 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Madeira, Portul Tawny, Pedro Ximenez
Madeira, Tawny Port și Pedro Ximnez sunt alegerile mele de top pentru Pecan Pie. Placinta dulce, cu nuci pecan merită un vin pe măsură - aceste vinuri de desert au toate dulceața potrivită și notele de nuci. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ashbrook Estate Verdelho. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Ashbrook Estate Verdelho]()
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condimente pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncărurile picante, pline de aromă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompensează cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltă personaje de nuci și toasty.