Plăcintă cu noroi I
Plăcinta cu noroi I necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă este pentru 10 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 437 de calorii . Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați unt, topping de fudge, sare și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Allrecipes. Nu multor persoane le-a plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Cu un scor la cupă de 32% , acest fel de mâncare este destul de prost. Încercați Plăcinta cu dovleac și șifon cu crustă dublă de ciocolată , Plăcinta cu nucă de cocos „Impossible” și Plăcinta cu pui cu 4 ingrediente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 165 grade Celsius. Ungeți bine o tavă de plăcintă.
Combinați zahărul și untul sau margarina într-un bol. Încorporați vanilia, sarea și ouăle bătute. Încorporați făina și cacaoa. Încorporați nucile.
Turnați amestecul în tigaie.
Coaceți 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curată. Faceți imediat găuri în plăcintă; întindeți sosul de fudge deasupra. Răciți.
Bateți frișca rece și zahărul pudră într-un bol răcit până se formează vârfuri; întindeți peste sosul de fudge.
Stropiți plăcinta cu sos de fudge suplimentar. Refrigerați.