Plăcintă Cu Mere Și Ananas

Plăcintă Cu Mere Și Ananas
Placinta de mere-ananas necesita aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 373 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role, și Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se potrivesc 1 piecrust într-o pieplate de 9 inch în conformitate cu instrucțiunile pachetului, apăsând ușor liniile de pliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2
Combinați ananasul și următoarele 3 ingrediente; amestecați zahărul și următoarele 3 ingrediente. Spoon în bucată pregătităprusta. Acoperiți cu bucata rămasăprusta. Tăiați marginile produselor de patiserie; sigilați marginile și sertizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Tăiați mai multe fante în partea de sus pentru ca aburul să scape.
4
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți 1 oră sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista