Plăcintă Cu Mere Fierbinte Lichidă

Plăcintă Cu Mere Fierbinte Lichidă
Plăcinta lichidă cu mere fierbinți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție conține 199 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 28 și costă 1,58 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ginger ale, zahăr brun, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați sucul de mere, ghimbirul și zahărul brun. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă whisky-ul și romul condimentat și se lasă să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Rom CondimentatRom Condimentat
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se toarnă în ulcioare sau recipiente de 1 galon și se pune un băț de scorțișoară în fiecare. Acoperiți și păstrați până la servire. Acesta poate fi servit cald, dar nu încălziți prea mult sau alcoolul se va arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
AlcoolAlcool
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista