Plăcintă cu mere de toamnă

Plăcintă cu mere de toamnă
Autumn Apple Pie este o rețetă americană care servește 12. O porție conține 354 de calorii, 3 g de proteine și 14 g de grăsimi. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Allrecipes necesită aluat de plăcintă, sare, făină și scorțișoară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 16%. Acest scor nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Autumn Apple Pie, Autumn In New England Apple Pie și Autumn Glazed Apple Cream Pie.

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Apple Pie funcționează foarte bine cu Prosecco, Moscato d'Asti și Late Harvest Riesling. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Ai putea încerca Zardetto Zeta Conegliano Prosecco Superiore. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Zardetto Zeta Conegliano Prosecco Superiore
Zardetto Zeta Conegliano Prosecco Superiore
De culoare galben-pai strălucitoare, cu un perlage elegant și fin texturat, Zeta oferă arome stratificate de flori de portocal, iarbă de lămâie, piersici și fructe tropicale. Acest vin versatil poate fi servit ca aperitiv și se potrivește bine cu deserturi precum tiramisu sau mâncăruri asiatice picante. ca masaman curry.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista