Plăcintă Cu Mere Cu Caramel Cu Susul În Jos
Plăcinta cu mere caramel cu susul în jos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 328 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ Tort Cu Caramel-Mere Cu Susul În Jos, Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Pe o suprafață ușor făinată, întindeți crustele de plăcintă și lăsați-le deoparte. Într-un castron mare, aruncați merele cu suc de lămâie; pus deoparte.
Combinați 1/4 cană zahăr brun, unt și sirop de porumb; răspândit în fundul unui vas de plăcintă de 9 inci (sticla sau ceramica funcționează cel mai bine).
Se presară cu nuci pecan tocate. Acoperiți cu o crustă de plăcintă. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană zahăr brun, făină și scorțișoară.
Aranjați jumătate din mere în farfurie căptușită cu patiserie.
Se presară cu jumătate din amestecul de zahăr brun. Repetați straturile. Acoperiți cu crusta de plăcintă rămasă, pliați marginea superioară sub și sertizați.
Tăiați câteva fante în partea de sus pentru a ventila aburul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute. Slăbiți marginea plăcintei și răsturnați cu grijă plăcinta pe un vas de servire.