Plăcintă cu mere așa cum ar trebui să fie

Plăcintă cu mere așa cum ar trebui să fie
Plăcintă cu mere așa cum ar trebui să fie este un vegetarian desert. Această rețetă servește 10. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 569 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de sare, amidon de porumb, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Crusta de plăcintă: într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer manual), amestecați făina, sarea și zahărul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați untul și amestecați doar până când aveți un amestec sfărâmicios, nisipos. Ar trebui să puteți vedea în continuare bucățile de unt. Într-un castron mic, amestecați apa și oțetul împreună. Cu mixerul care rulează la viteză medie, se strecoară în amestecul de apă-oțet și se amestecă doar până se formează un aluat. Ar trebui să vedeți în continuare bucăți mici de unt. Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru, împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în discuri rotunde și plate. Înfășurați separat în folie de plastic și refrigerați cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare. (Sau, refrigerați până la 48 de ore sau congelați până la 1 lună înainte de utilizare. Dacă este înghețat, lăsați să se dezghețe la frigider peste noapte înainte de rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Când vine momentul să întindeți aluatul, lăsați aluatul să se încălzească câteva minute la temperatura camerei. Praf o suprafață de lucru cu doar câteva linguri de făină și păstrați niște făină suplimentară la îndemână. Dacă doriți, puteți întinde aluatul între 2 foi de hârtie cerată (fluturând foaia de jos și partea superioară a aluatului înainte de rulare), ceea ce face mult mai ușor transferul în tigaie mai târziu. Cu toate acestea, nu veți putea verifica progresul aluatului la fel de ușor. Depinde numai de tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați puțină făină deasupra aluatului și începeți să rulați spre exterior din centru cu lovituri rapide și ușoare. Nu vă faceți griji dacă marginile se despart puțin; concentrați-vă pe formarea unui cerc bun din centru. Ridicați și rotiți aluatul cu 1/4 rotație în fiecare minut pentru a vă asigura o rulare uniformă. Aluatul ar trebui să se simtă neted și moale; unii spun că ar trebui să se simtă ca în interiorul antebrațului. Dacă devine lipicios, presărați puțin mai multă făină, dar nu faceți acest lucru de mai mult de 2 sau 3 ori; aluatul va absorbi prea multă făină. În schimb, puneți-l înapoi la frigider timp de 15 minute pentru a întări untul. Continuați să rulați până când cercul este cu cel puțin 2 inci mai mare decât tigaia dvs. (de exemplu, 11 inci lățime pentru o tigaie de plăcintă de 9 inci) sau cu 3 inci mai mare pentru plăcintele cu farfurie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Setați plăcinta sau tigaia în apropiere. Folosim întotdeauna Tigăi grele din aluminiu, deoarece tigăile de sticlă par să coacă crusta prea repede. Cu toate acestea, știm că avantajul sticlei este că puteți verifica cu ușurință culoarea crustei. Din nou, depinde de tine. Oricare alegere va funcționa. Pentru a transfera crusta în tigaie, considerăm că este mai ușor să rostogolim o crustă finită pe știftul de rulare, apoi să o derulăm ușor în tigaie. Sau, îl puteți plia ușor în sferturi, îl puteți ridica, poziționa punctul central în centrul tigaiei și îl puteți desface în tigaie. Dacă folosiți hârtie cerată, îndepărtați stratul superior, întoarceți ușor crusta în tigaie și îndepărtați hârtia rămasă. Asigurați-vă că aluatul este lăsat să se așeze complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Nu întindeți și apăsați aluatul în colțuri; aluatul întins se va micșora probabil atunci când îl coaceți. În schimb, ridicați marginile crustei pentru a o lăsa să se așeze în colțuri. Dacă aluatul se rupe puțin, nu vă îngrijorați; îl vom patch-uri într-un minut. Folosind foarfece sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul la 3/4-inch de jantă. Folosiți orice resturi suplimentare pentru a lipi crusta, apăsând cu degetele (udați-le dacă este necesar) sau dați deoparte. Lăsați marginile crustei inferioare atârnate peste jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Întindeți a doua bucată de aluat într-un cerc cu diametrul de aproximativ 11 inci. Aliniați o tavă de foi cu pergament sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Rotiți aluatul în sus pe știftul de rulare, apoi derulați-l pe tava de foi. Se răcește timp de 20 până la 30 de minute înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Într-un castron mediu, aruncați feliile de mere, zahărul, sarea, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara și vanilia împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Transferați în coaja plăcintei și punctați cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
12
Ungeți marginile deasupra aluatului cu apă. Așezați cu grijă crusta superioară rulată deasupra și prindeți marginile împreună, întorcându-se sub tot pentru a face o margine groasă. Pentru a decora janta, trebuie doar să o apăsați peste tot cu spatele unei furculițe. Pentru un aspect puțin mai avansat, apăsați degetul mare și arătătorul unei mâini împreună. Folosiți-le pentru a împinge ușor marginea groasă a aluatului spre exterior, în timp ce împingeți spre interior cu arătătorul celeilalte mâini, astfel încât să se intersecteze într-un "V" cu aluatul între ele. Repetați în jurul jantei pentru a face o margine ondulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Cu vârfurile unei foarfece, tăiați 4 găuri mici de aerisire distanțate uniform în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
14
Ungeți partea superioară a plăcintei cu smântână, apoi presărați uniform cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
15
Așezați plăcinta pe o tigaie pentru a prinde sucurile care fierb.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Coaceți în centrul cuptorului timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 375 de grade și coaceți până când crusta este maro aurie și sucurile clocotesc la orificiile de aerisire, cu 40 până la 50 de minute mai mult. Verificați plăcinta după 30 de minute; dacă crusta se rumeneste prea repede, acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți SotațiCreveți Sotați
17
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de servire.
18
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista