Plăcintă Cu Mere
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu pâine scurtă cu mere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 382 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr brun, măr delicios auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 11%. Încercați Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C.)
Cerneti patru, 1/2 cana zahar si sare intr-un castron mare.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Îndoiți gălbenușurile de ou (amestecul va fi sfărâmicios).
Scoateți 1/4 din amestec și lăsați-l deoparte. Apăsați restul pe partea inferioară și laterală o coajă de tartă de 8 inci sau o tigaie.
Într-un castron mare, combinați merele, zahărul brun, 1 lingură de făină, scorțișoară și nucșoară.
Așezați merele în crustă și presărați uniform amestecul de firimituri rezervate deasupra.
Așezați plăcinta pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți 20 de minute sau până când blatul devine maro auriu și umplutura clocotește.