Plăcintă Cu Mere
Reteta placinta cu mere este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 443 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru crustă: modelați crusta de tartă într-o tigaie de plăcintă de 9 inci, acoperiți cu folie de staniu și apoi acoperiți folia cu fasole nefiertă.
Coaceți până când crusta începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute. Odată ce crusta este rumenită, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Scoateți fasolea și folia, apoi întindeți untul pe interiorul crustei.
Pentru umplutură: coaja, miezul și feliați merele. Aranjați feliile într-un model inelar, începând de la marginea exterioară și intrând în centru (merele trebuie aranjate pentru a permite gătirea uniformă).
Într-un castron, amestecați zahărul, untul topit, scorțișoara și nucșoara și apoi turnați peste merele aranjate.
Pentru topping: într-un castron separat, amestecați manual făina, zahărul și untul. Acesta ar trebui să fie un amestec cu aspect crud.
Coaceți tarta până când merele s-au înmuiat, 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și dollop cu toppingul de unt dulce, apoi reveniți la cuptor până când toppingul s-a crustat, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cu 10 până la 15 minute înainte de servire.