Plăcintă cu fructe de vară

Plăcintă cu fructe de vară
Plăcinta cu fructe de vară este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 808 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr granulat, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă De Vară Cu Fructe De Pădure, Plăcintă Cu Fructe De Vară, și Plăcintă Cu Fructe De Vară.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, untul, zahărul glazurat, migdalele măcinate și coaja într-un robot de bucătărie și bateți la firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se amestecă gălbenușul cu 1 lingură de apă rece, apoi se adaugă la procesor și se pulsează până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Împărțiți patiseria în jumătate, înfășurați în folie alimentară, apoi răciți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tapetați un vas de plăcintă de 20 cm cu jumătate de patiserie, adăugați o foaie de hârtie rezistentă la grăsime și fasole de copt și coaceți orb timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți hârtia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
7
Se amestecă fructele de pădure și făina de porumb cu cele 2 linguri de zahăr glazură în plus și o stoarcere de suc de portocale, apoi se îngrămădesc în baza plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
8
Întindeți patiseria rămasă până când este suficient de mare pentru a acoperi plăcinta cu o ușoară suprapunere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Bateți albușul cu o furculiță, apoi periați puțin în jurul marginii de patiserie. Ridicați cu grijă capacul de patiserie, tăiați marginile și apăsați cu vârfuri de furculiță pentru a sigila. Folosiți un tăietor de 2 cm, capătul mare al unei duze de conducte sau o sticlă pentru a elimina câteva buline de patiserie aruncând cercurile de patiserie pe care le eliminați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Periați peste tot cu mai mult albus de ou, apoi presărați generos cu zahăr granulat și coaceți timp de 30 de minute până devin aurii și fructele siropoase au început să iasă din buline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați plăcinta să se răcească câteva minute înainte de a servi fierbinte, sau caldă sau la temperatura camerei, cu o păpușă de cremă coagulată, înghețată sau un strop de cremă unică, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă CoagulatăCremă Coagulată
Cremă UnicăCremă Unică
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista