Plăcintă cu fructe de vară
Plăcinta cu fructe de vară este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 808 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr granulat, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă De Vară Cu Fructe De Pădure, Plăcintă Cu Fructe De Vară, și Plăcintă Cu Fructe De Vară.
Instrucțiuni
Puneți făina, untul, zahărul glazurat, migdalele măcinate și coaja într-un robot de bucătărie și bateți la firimituri.
Se amestecă gălbenușul cu 1 lingură de apă rece, apoi se adaugă la procesor și se pulsează până când aluatul se unește.
Împărțiți patiseria în jumătate, înfășurați în folie alimentară, apoi răciți timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Tapetați un vas de plăcintă de 20 cm cu jumătate de patiserie, adăugați o foaie de hârtie rezistentă la grăsime și fasole de copt și coaceți orb timp de 30 de minute.
Scoateți hârtia și fasolea.
Se amestecă fructele de pădure și făina de porumb cu cele 2 linguri de zahăr glazură în plus și o stoarcere de suc de portocale, apoi se îngrămădesc în baza plăcintei.
Întindeți patiseria rămasă până când este suficient de mare pentru a acoperi plăcinta cu o ușoară suprapunere.
Bateți albușul cu o furculiță, apoi periați puțin în jurul marginii de patiserie. Ridicați cu grijă capacul de patiserie, tăiați marginile și apăsați cu vârfuri de furculiță pentru a sigila. Folosiți un tăietor de 2 cm, capătul mare al unei duze de conducte sau o sticlă pentru a elimina câteva buline de patiserie aruncând cercurile de patiserie pe care le eliminați.
Periați peste tot cu mai mult albus de ou, apoi presărați generos cu zahăr granulat și coaceți timp de 30 de minute până devin aurii și fructele siropoase au început să iasă din buline.
Lăsați plăcinta să se răcească câteva minute înainte de a servi fierbinte, sau caldă sau la temperatura camerei, cu o păpușă de cremă coagulată, înghețată sau un strop de cremă unică, dacă doriți.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo
Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling