Plăcintă Cu Friptură

Plăcintă Cu Friptură
Steak Pie este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1216 calorii. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos worcestershire, foietaj, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă cu căpșuni și smântână.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carne de tocană de vită și gătiți până se rumenesc la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă amestecul de ciuperci și 1 cană de apă. Condimentează cu sos Worcestershire, sare și piper. Întoarceți focul la minim și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați amestecul de vită într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Întindeți aluatul foietaj pentru a acoperi partea superioară a caserolei. Apăsați marginile pe marginea vasului pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Bateți împreună oul și 1 lingură de apă într-o ceașcă mică folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Periați deasupra patiseriei.
9
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când patiseria este umflată și maro aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista