Plăcintă Cu Eglefin Afumat Și Spanac
Nevoie de o felul principal pescatarian? Plăcinta afumată cu eglefin și spanac ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 7 porții cu 655 calorii, 35g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți făină, CR ampermormme fra fra, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 51 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Eglefin afumat cu țelină și gratin de spanac, Eglefin afumat cu spanac cu unt și sos de muștar, și Gratin de eglefin afumat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.