Plăcintă Cu Dovleac Vegan Imposibilă

Plăcintă Cu Dovleac Vegan Imposibilă
Imposibil Vegan Pumpkin Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte de soia, cuișoare măcinate, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Plăcintă Cu Dovleac Imposibilă Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Cupcakes Imposibile Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți primele cinci ingrediente în blender și amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați dovleacul și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
3
Adăugați ingredientele rămase și amestecați la maxim timp de 2 minute, oprindu-vă să răzuiți părțile de câteva ori pentru a vă asigura că totul este bine amestecat.
4
Se toarnă într-o tigaie și se coace aproximativ 60 de minute. Partea superioară și marginile ar trebui să fie maro, dar marginile nu ar trebui să fie supra-făcute. (Deoarece aceasta este o plăcintă cu cremă, utilizarea testului standard cu scobitoare sau cuțit nu funcționează; va rămâne oarecum umed în centru, dar nu ar trebui să fie nefiert.)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe blat. Pentru cele mai bune rezultate, refrigerați până la răcire înainte de a mânca.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista