Plăcintă Cu Dovleac Congelată

Plăcintă Cu Dovleac Congelată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta de dovleac congelată. Această rețetă face 8 porții cu 238 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, înghețată vanillan, firimituri de cracker graham și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Dovleac Congelată, Plăcintă Cu Dovleac Congelată, și Plăcintă Cu Dovleac Congelată.

Vin recomandat: Vin Santo, Moscato, Vin De Gheață

Plăcintă cu dovleac în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Vin Santo, Moscato și Ice Wine. Vin santo este de obicei dulce, cu note de condimente și nuci de copt, așa că se împerechează foarte bine cu deserturile condimentate cu dovleac. Un Moscato spumant bun ar funcționa și, dacă ai chef să te răsfeți, un vin cu gheață. Quady Quady Red Electra Moscato cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Quady Quady Roșu Electra Moscato
Quady Quady Roșu Electra Moscato
De câțiva ani, unii dintre fanii noștri avizi Electra cer o versiune roșie a Electra. În anul 2000 ne-am distrat făcând un lot mic. Recepția a fost atât de copleșitoare, încât a zburat pe uși. Vinul a primit chiar și o dublă medalie de aur la Târgul din San Francisco. De atunci a continuat să zboare și să câștige medalii în fiecare an.Pe eticheta Electrei roșii există un înger care se ridică într-o rochie roșie și este după întuneric. Ar putea merge la o petrecere. Există ceva interesant la un înger care poartă o rochie roșie care merge la o petrecere după lăsarea întunericului. Va fi o petrecere foarte bună.Red Electra este un vin yummy cu doar 5% alcool, o culoare destul de roșu, un gust dulce grapy, și un gust picant, spritzy gura simt. Este un vin bun pentru îngeri să bea atunci când petrec.Nu vă sfătuim să beți Red Electra înainte de prânz. Red Electra are atitudine. Red Electra îți va schimba atitudinea. Dacă o duci pe Red Electra la o petrecere, va schimba atitudinea tuturor.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista