Plăcintă Cu Căpșuni-Rubarbă
Plăcinta cu căpșuni-rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, sarea, cardamomul măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Rubarbă-Gem De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau într-un castron, combinați 2 căni de făină, 1/4 cană de zahăr și sare.
Tăiați toate, cu excepția a 2 lingurițe de unt, în bucăți mici și adăugați la amestecul de făină. Rotiți sau frecați cu degetele până se formează firimituri fine.
Adăugați 1/4 cană de apă; se învârte sau se amestecă cu o furculiță doar până când aluatul se ține împreună. Pat într-o rundă netedă de 5 inci. Înfășurați etanș și congelați până când este ușor ferm, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron, amestecați ușor căpșunile, rubarba, 1/2 cană zahăr, 3 linguri făină și cardamom.
Pe o placă ușor făinată, rulați aluatul într-o rundă de 14 inci. Glisați pe o foaie de copt de 14 x 17 inci; dacă aluatul se rupe, apăsați din nou împreună.
Se amestecă amestecul de fructe de pădure; lingură uniform pe patiserie, lăsând o margine de 3 inci. Îndoiți marginea aluatului peste marginile fructelor, învelind pentru a încorpora excesul de patiserie.
Topiți restul de 2 lingurițe de unt într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), aproximativ 15 secunde.
Ungeți janta de patiserie cu unt și presărați cu 1 linguriță de zahăr.
Coaceți într-un cuptor cu convecție 375 obișnuit sau 350 până când patiseria este rumenită și fructele clocotesc, 40 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute. Glisați o spatulă metalică lungă sub patiserie pentru a elibera. Glisați plăcinta pe un platou.
Se servește cald sau rece.