Plăcintă Cu Căpșuni-Rubarbă

Plăcintă Cu Căpșuni-Rubarbă
Plăcinta cu căpșuni-rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, sarea, cardamomul măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Rubarbă-Gem De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie sau într-un castron, combinați 2 căni de făină, 1/4 cană de zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați toate, cu excepția a 2 lingurițe de unt, în bucăți mici și adăugați la amestecul de făină. Rotiți sau frecați cu degetele până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Adăugați 1/4 cană de apă; se învârte sau se amestecă cu o furculiță doar până când aluatul se ține împreună. Pat într-o rundă netedă de 5 inci. Înfășurați etanș și congelați până când este ușor ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Între timp, într-un castron, amestecați ușor căpșunile, rubarba, 1/2 cană zahăr, 3 linguri făină și cardamom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Pe o placă ușor făinată, rulați aluatul într-o rundă de 14 inci. Glisați pe o foaie de copt de 14 x 17 inci; dacă aluatul se rupe, apăsați din nou împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se amestecă amestecul de fructe de pădure; lingură uniform pe patiserie, lăsând o margine de 3 inci. Îndoiți marginea aluatului peste marginile fructelor, învelind pentru a încorpora excesul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
7
Topiți restul de 2 lingurițe de unt într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Ungeți janta de patiserie cu unt și presărați cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Coaceți într-un cuptor cu convecție 375 obișnuit sau 350 până când patiseria este rumenită și fructele clocotesc, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute. Glisați o spatulă metalică lungă sub patiserie pentru a elibera. Glisați plăcinta pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Se servește cald sau rece.
12
Tăiați în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista