Plăcintă Cu Cremă De Stafide
Raisin Custard Pie este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 160 de calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de patiserie, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Cremă fără lactate cu migdale și stafide, și Pâine cu stafide pentru iubitorii de stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura la minim; gătiți și amestecați timp de 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă ușor stafidele și sucul de lămâie.
Se toarnă umplutura fierbinte în crustă.
Pentru bezea, într-un castron mic, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Se întinde pe umplutura fierbinte, etanșând marginile la crustă.
Se coace la 350 la 10-15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră; la frigider timp de 1-2 ore înainte de servire. Puneți la frigider resturile.