Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă I
Plăcintă cu cremă de rubarbă i necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 369 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de unt, cruste de plăcintă necoapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă, și Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou până la o spumă groasă. Bateți treptat zahărul, făina și untul topit sau margarina. Dacă folosiți rubarbă proaspătă, folosiți 3 linguri de făină; dacă folosiți rubarbă congelată, folosiți doar 2 linguri. Se amestecă bucățile de rubarbă.
Aruncați amestecul de rubarbă într-o coajă de plăcintă necoaptă și răcită. Acoperiți umplutura cu crusta superioară. Flaut și aerisire plăcintă.
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului la 425 grade F (220 grade C) timp de 10 minute, apoi la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 de minute. Se răcește oarecum înainte de tăiere.