Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă I

Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă I
Plăcintă cu cremă de rubarbă i necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 369 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de unt, cruste de plăcintă necoapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă, și Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile de ou până la o spumă groasă. Bateți treptat zahărul, făina și untul topit sau margarina. Dacă folosiți rubarbă proaspătă, folosiți 3 linguri de făină; dacă folosiți rubarbă congelată, folosiți doar 2 linguri. Se amestecă bucățile de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Aruncați amestecul de rubarbă într-o coajă de plăcintă necoaptă și răcită. Acoperiți umplutura cu crusta superioară. Flaut și aerisire plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului la 425 grade F (220 grade C) timp de 10 minute, apoi la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 de minute. Se răcește oarecum înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista