Plăcintă Cu Cremă De Pere
Pear Custard Pie este un vegetarian desert. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, frișcă grea, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Bourbon-Plăcintă Cu Pere, și Bare De Cremă De Pere.
Instrucțiuni
Linie coajă de patiserie neimprimată cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Se coace la 450 la 8 minute.
Scoateți folia; coaceți 3 minute mai mult. Reduceți căldura la 350 km.
Puneți perele în coajă de patiserie. Într-un castron, combinați zahărul, făina și nucșoara.
Bateți ouăle, 1/4 cană smântână, unt, coajă de lămâie și vanilie.
Acoperiți marginile cu folie. coaceți timp de 50 de minute sau până când umplutura este doar setată (amestecul se va jiggle). Se răcește pe o grătar timp de 1 oră. Acoperiți și refrigerați până la servire. Într-un castron, bateți restul de cremă cu scorțișoară.