Plăcintă cu cremă de ouă IV
Plăcintă cu cremă de ou IV necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr, lapte, crustă de plăcintă necoapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 14%. Încercați Torturi Portugheze Cu Cremă De Ouă, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Caserola De Ouă Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-un castron mediu de amestecare, amestecați ouăle și zahărul.
Se toarnă laptele într-o cratiță mică și se pune la foc mic până se încălzește.
Turnați laptele peste amestecul de ouă încet, amestecând constant. Se amestecă nucșoara, dacă se dorește, apoi se toarnă în coajă de plăcintă.
Coaceți timp de 10 minute la 425 grade F (220 grade C) timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C). Gatiti 20 de minute mai mult sau pana cand crema este doar setata. Se răcește înainte de servire.