Plăcintă cu cremă de nucă de cocos VIII
Coconut Cream Pie VIII ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,69 USD pe porție. O porție conține 1212 calorii, 18g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de făină, gălbenuș de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, amidonul de porumb, oul, gălbenușul de ou și 1/2 cană de lapte; se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, gătiți laptele rămas, 1/2 cană zahăr și sare la foc mediu; se amestecă constant până când amestecul începe să fiarbă. Se amestecă încet amestecul de făină rezervat; continuă să amesteci constant. Continuați să gătiți până când amestecul este îngroșat și cu bule.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia până se topește untul; pus deoparte.
Bateți albușurile (la temperatura camerei) până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr rămasă, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor albușurile de ou în cremă. Se amestecă amestecul în coajă de patiserie.
Presărați partea superioară a plăcintei cu 1 1/2 căni de nucă de cocos. Prăjiți nuca de cocos rămasă și presărați deasupra. Acoperiți și refrigerați până se răcește bine.