Plăcintă Cu Cremă De Căpșuni
Placinta cu crema de capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 626 calorii, 9g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați 2 batoane de copt cu ciocolată semidulce, făină, qt. căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Plăcintă cu căpșuni și smântână, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 3 ingrediente și 2/3 cană de zahăr într-o cratiță grea de dimensiuni medii.
Bateți împreună jumătate și jumătate și următoarele 2 ingrediente într-un castron mic; adăugați treptat la amestecul de amidon de porumb, amestecând constant.
Se aduce la fierbere la foc mediu, șoptind constant și se gătește, șoptind constant, 1 minut.
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron; acoperiți și răciți 4 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pulse fursecuri cu napolitane și ciocolată tocată într-un robot de bucătărie de 8 până la 10 ori sau până când sunt zdrobite fin. Se amestecă împreună amestecul de firimituri de biscuiți, untul topit și restul de 1/3 cană de zahăr; apăsați ferm amestecul pe partea de jos, în sus și pe buza unei plăci de plăcintă ușor unsă de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 10 minute.
Se transferă într-o grătar și se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Spoon răcit jumătate și jumătate amestec în crusta pregătită.
Tăiați 8 până la 10 căpșuni în jumătate și aranjați în jurul marginii exterioare a plăcintei (lăsând blaturi, dacă doriți); coca și feliați căpșunile rămase și aranjați în centrul plăcintei.
Gatiti jeleul intr-o cratita mica la foc mediu 2-3 minute sau pana se topeste.
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul.
Ungeți ușor amestecul de jeleu peste căpșuni. Rece, neacoperit, 30 de minute.