Plăcintă cu cremă a mamei

Plăcintă cu cremă a mamei
Plăcinta cu cremă a mamei necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 215 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână coajă de patiserie necoaptă, nucșoară măcinată, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 22%. Plăcintă cu cremă a mamei, Plăcintă cu cremă a mamei, și Plăcintă cu cremă de rubarbă a mamei mele sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Linie coajă de patiserie neimprimată cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se coace la 450 la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Îndepărtați folia; coaceți 5 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Separați un ou; pune albusul deoparte. Într-un castron mic, bateți gălbenușul și ouăle rămase doar până se combină. Se amestecă zahărul, sarea și vanilia. Se amestecă laptele. Bateți albușul rezervat până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă cu grijă în crustă. Acoperiți marginile plăcintei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se coace la 350 de minute pentru 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia; coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Se presară cu nucșoară. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista