Plăcintă cu coacăze roșii cu crustă de aluat cu unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu coacăze roșii cu crustă de aluat cu unt. Această rețetă servește 6. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 415 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare de mare nerafinată, făină integrală, starter de aluat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Crustă De Pizza Cu Aluat Einkorn, Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, și Cifre de afaceri de pui și legume cu crustă de Einkorn cu aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer de stand sau manual, amestecați sarea în făină. Apoi bateți în unt răcit până când făina seamănă cu făina de porumb. Bateți în starter de aluat până când aluatul este neted. Formați aluatul într-o bilă. Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 și până la 24 de ore.Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă până când are o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Puneți-l într-o formă de plăcintă și coaceți orb crusta timp de 12 până la 15 minute în timp ce faceți filling.In o cratiță medie, amestecați coacăzele cu zahărul, scorțișoara, vanilia și pudra de săgeată. Se fierbe la foc mediu-mic, amestecând continuu, timp de 20 de minute.
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă, se unge crusta cu unt și se coace timp de 20 până la 35 de minute.
Se servește cu smântână grea.