Plăcintă cu ceapă și brânză
Ceapa și plăcintă cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, biscuiți sărați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Franceză vinete ceapa si branza ceapa rosie " Burger, și Ceapă Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de cracker și 1/4 cană de unt topit; apăsați uniform în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă.
În tigaie de 10 inci, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 5 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste.
Răspândiți ceapa în crustă.
Într-un castron mediu, bateți laptele, sarea, piperul și ouăle cu furculița sau sârmă până se omogenizează; se toarnă peste brânză.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Se ornează cu roșii și ceapă.