Plăcintă cu cartofi dulci cu topping de Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați plăcinta cu cartofi dulci cu Topping de Pecan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 345 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 670 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de plus încă 1/2 cană de zahăr brun, sirop de arțar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Topping De Pecan, Caserola de cartofi dulci cu Topping de Pecan, și Caserola de cartofi dulci cu Topping de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Faceți crusta de plăcintă. (Consultați rețeta de crustă de plăcintă pentru instrucțiuni despre pre-coacerea unei cruste de plăcintă.) Dacă utilizați o crustă congelată cumpărată din magazin, nu este nevoie să o pre-coaceți, doar dezghețați-o 10 minute și înțepați fundul peste tot cu o furculiță înainte de utilizare.2 Faceți cartoful dulce pur cca. Într-o cratiță mare, acoperiți bucățile de cartof dulce cu apă și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 15 minute sau până când bucățile de cartof dulce sunt moi atunci când sunt înțepate cu un cuțit sau furculiță.
Scurgere. Pur și simplu într-un procesor de alimente până la omogenizare. Poate fi necesar să adăugați puțin lichid (o lingură sau două de apă) pentru a obține o consistență netedă.
Lăsați să se răcească complet înainte de utilizare.3 Pregătiți plăcinta. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați raftul în partea de jos a cuptorului. Într-un castron mare, amestecați ouăle, 1/3 cană de zahăr brun și siropul de arțar până se omogenizează.
Adăugați cartoful dulce pur și simplu, sare, scorțișoară, nucșoară și 3/4 cană de smântână.
Se amestecă până se omogenizează complet.
Se toarnă în crustă răcită.4
Coaceți pe cel mai mic raft timp de 50 de minute, până când umplutura s-a întărit. Poate doriți să acoperiți marginile plăcintei cu folie de aluminiu sau un protector pentru crusta plăcintei pentru a preveni arderea marginilor crustei plăcintei. Se răcește pe raft timp de o oră. Apoi transferați la frigider și răciți complet.5 Faceți toppingul de pecan. Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați 1/2 cană de zahăr brun și gătiți, amestecând, până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 lingură de smântână și amestecați.
Adăugați nucile pecan, amestecați pentru a acoperi nucile pecan cu amestecul de zahăr.
Se lasă să se răcească 1 minut.
Se toarnă amestecul peste plăcinta răcită. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a întinde toppingul peste partea superioară a plăcintei. Se răcește până când toppingul s-a întărit, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5