Plăcintă Cu Cartofi Dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cartofi dulci. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Cap la magazin și ridica copt, praf de copt, făină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Tocană de cartofi dulci și cârnați: sfârșitul foametei Mondiale câte un cartof dulce la un moment dat, și tikki de cartofi dulci | chiftele de cartofi dulci / navratri s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea inferioară.
Așezați o foaie de copt pe raft.Făinați ușor o suprafață de lucru și rulați aluatul într-o rundă de aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inch grosime. Căptușiți o farfurie de plăcintă de 9 inci cu aluatul și pliați excesul sub sine, sertizând marginile pentru a sigila.
Puneți la frigider în timp ce faceți umplutura.
Așezați făina măsurată, scorțișoara, condimentul, praful de copt, cuișoarele și sarea într-un castron mic și bateți pentru a combina; pune deoparte.
Așezați cartofii dulci într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză medie până la omogenizare, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând primul să se încorporeze complet înainte de a adăuga al doilea. Opriți mixerul și răzuiți paleta și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză medie, adăugați zahărul și amestecați până se încorporează complet, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la minim, adăugați amestecul de făină rezervat, laptele condensat, untul topit și vanilia și amestecați până se încorporează.
Transferați umplutura în crustă.
Așezați plăcinta pe foaia de copt fierbinte și coaceți până când umplutura este așezată doar în mijloc și marginile sunt umflate, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Scoateți într-o grătar și lăsați să se răcească complet înainte de servire, aproximativ 1 oră.