Plăcintă cu carne tocată de nuci
Plăcinta cu carne tocată și nuci ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. Pentru 1,75 USD per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 393 de calorii . 1 persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână unt, făină, aluat de patiserie și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prăjitură cu mere și nuci , Pătrățele cu mere și nuci și Brownies cu mere și nuci .
Instrucțiuni
Tapetați o tavă de plăcintă cu diametrul de 23 cm cu aluat; tăiați și ondulați marginile. Într-un bol mare, bateți ușor ouăle.
Combinați zahărul, făina și sarea; adăugați treptat peste ouă. Încorporați carnea tocată, nucile și untul; turnați în crustă.
Coaceți la 200°C timp de 15 minute. Reduceți focul la 160°C și coaceți încă 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Lăsați să se răcească complet. Depozitați la frigider.