Plăcintă Cu Carne Franceză

Plăcintă Cu Carne Franceză
Franceză plăcintă cu carne ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 185 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ou, ienibahar măcinat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Plăcintă franceză cu carne și legume, și Franceză Canadian Plăcintă Cu Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, carnea de porc și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Într-un castron mic, combinați cartofii și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Întindeți jumătate de patiserie pentru a se potrivi cu un 9-in. placă de plăcintă; tăiați produse de patiserie chiar și cu marginea plăcii. Umpleți cu amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Tăiați fante în patiserie.
6
Ungeți cu ou, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Se coace la 375 la 30-35 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista