Plăcintă Cu Carne Franceză
Franceză plăcintă cu carne ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 185 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ou, ienibahar măcinat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Plăcintă franceză cu carne și legume, și Franceză Canadian Plăcintă Cu Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, carnea de porc și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Într-un castron mic, combinați cartofii și condimentele.
Întindeți jumătate de patiserie pentru a se potrivi cu un 9-in. placă de plăcintă; tăiați produse de patiserie chiar și cu marginea plăcii. Umpleți cu amestec de carne.
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Tăiați fante în patiserie.
Ungeți cu ou, dacă doriți.
Se coace la 375 la 30-35 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc