Plăcintă Cu Budincă De Banane De Casă
Plăcintă cu budincă de banane de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 225 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 836 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți banane, zahăr, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Budincă De Banane De Casă, Plăcintă Cu Budincă De Banane De Casă, și Budincă De Banane De Casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci cu un strat de napolitane de vanilie alternante și felii de banane.
Pentru a face budincă: într-o cratiță medie, combinați 1 1/2 căni de zahăr cu făină.
Se amestecă bine, apoi se amestecă jumătate din lapte. Bateți gălbenușurile de ou și amestecați în amestecul de zahăr.
Adăugați laptele rămas și untul sau margarina.
Puneți amestecul la foc mic și gătiți până se îngroașă, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Se toarnă jumătate de budincă peste napolitana de vanilie și stratul de banane cât este încă fierbinte.
Faceți un alt strat de napolitane de vanilie alternante și felii de banane deasupra stratului de budincă.
Se toarnă budinca rămasă peste al doilea strat de napolitane și banane.
Pentru a face bezea: într-un vas mare de sticlă sau metal, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, continuând să bateți până când albii sunt rigizi.
Intinde bezea în tigaie plăcintă, asigurându-vă că pentru a acoperi complet stratul de budinca.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, doar până când bezea se rumeneste. Se răcește înainte de servire.