Plăcintă Cu Bezea Cu Cheie De Coriandru
Coriander Key Lime Meringue Pie este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 458 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de corriander, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă sucul de lămâie cheie printr-o strecurătoare fină într-o cratiță mică și se pune la foc mic.
Adăugați semințele de coriandru zdrobite (nu folosiți o râșniță, altfel pulberea va fi prea fină) și încălziți lichidul până când începe să buleze la margini.
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați semințele și lichidul să se răcească peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați biscuiții graham în vasul unui robot de bucătărie cu sarea și zahărul. Procesați timp de aproximativ 30 de secunde, până când grahamurile sunt uniforme, mici firimituri.
Adăugați untul topit și pulsați până se încorporează. Apăsați amestecul în partea inferioară și laterală a tăvii cu formă de arc (părțile laterale ale crustei ar trebui să aibă doar aproximativ 1 1/2 inci). Se răcește crusta la frigider timp de 15 minute, apoi se coace timp de 1
Lăsați crusta să se răcească complet. Coborâți cuptorul la 325 F.
Turnați sucul de lămâie cheie printr-o strecurătoare fină și aruncați semințele de coriandru. În vasul robotului de bucătărie, combinați laptele condensat îndulcit, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie cheie și coaja. Rulați procesorul timp de 10 secunde, apoi opriți-vă, răzuiți părțile laterale și rulați din nou încă 10 secunde. Răsturnați amestecul în fundul crustei răcite.
Coaceți la 325 de euro F timp de 14 până la 17 minute, până când este ferm, dar încă se zgâlțâie în centru (urmăriți-l cu atenție, această plăcintă se va configura foarte repede). Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei, apoi puneți plăcinta în frigider pentru a se răci complet, timp de cel puțin trei ore.
Înainte de servire: Preîncălziți cuptorul la fiert și puneți grătarul cuptorului în poziția de mijloc. Umpleți o cratiță medie cu un sfert cu apă. Puneți cratița la foc mediu și aduceți apa la foc mic.
Combinați albușurile de ou, zahărul rămas și vârful de sare în vasul rezistent la căldură al mixerului electric și puneți-l peste cratiță.
Bateți constant până când zahărul este dizolvat și albii sunt calzi la atingere, 3 până la 3 1/2 minute. Testați frecând între degete.
Transferați bolul în mixerul electric prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți, începând cu viteză mică, crescând treptat la mare până când se formează vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 10 minute. Pipetați sau rotiți bezea pe partea superioară a plăcintei răcite și așezați plăcinta sub broiler și urmăriți dacă cu atenție, partea superioară ar trebui să se rumenească, dar să nu ardă și se schimbă rapid. Se răcește timp de 10 minute, se presară cu coajă, apoi se servește.