Plăcintă Cu Ananas-Rubarbă
Placinta cu ananas-rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 22%. Încercați Gem De Ananas De Rubarbă, Ananas Rubarbă Plăcintă, și Rubarbă-Ananas Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Apăsați una dintre crustele de plăcintă în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci. Refrigerați cealaltă crustă până când este nevoie.
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul, făina, coaja de portocală și sarea.
Combinați rubarba și ananasul; se amestecă în ingredientele uscate până se amestecă uniform.
Se toarnă în crusta de plăcintă pregătită.
Așezați crusta rămasă deasupra și sertizați marginile pentru a sigila umplutura.
Tăiați câteva găuri în patiseria superioară pentru a ventila aburul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este maro aurie și rubarba este fragedă atunci când este străpunsă cu o furculiță, 45 până la 50 de minute.