Plăcintă cremoasă cu nuci și banane
Plăcintă cremoasă cu nuci și banane ar putea fi doar rețeta de sud pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 596 de calorii , 8 g de proteine și 37 g de grăsimi . Pentru 1,47 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Dacă aveți banane, unt, amestec de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35% , ceea ce nu este atât de super. Încercați plăcintă cu nuci pecan fără gluten și lactate ,plăcintă pecan Janet's St. Regis cu nuci pecan glazurate cu miere și cheesecake cu plăcintă pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, nucile pecan și untul. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. farfurie de plăcintă.
Coaceți la 350° timp de 25 de minute. Se răcește complet pe un grătar.
Intr-un castron mic, bate crema de branza si zaharul. Îndoiți 1 cană de topping bătut.
Se întinde peste crustă. Aranjați bananele deasupra. Într-un alt castron, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute. Se toarnă imediat peste banane. Acoperiți cu toppingul bătut rămas.
Ornați cu nuci pecan dacă doriți. Dati la frigider cel putin 3 ore inainte de servire. Pune resturile la frigider.