Plăcintă clasică cu prune cu cremă

Plăcintă clasică cu prune cu cremă
Plăcinta clasică cu prune cu cremă este un desert care servește 8. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 516 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 117 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de prune, zahăr tos, linguriță cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Cremă De Prune Kuchen, și Tartă Cu Cremă De Prune.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și puneți o foaie mare de copt pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți prunele, zahărul și cuișoarele într-o tigaie. Se fierbe la foc mic până când zahărul se dizolvă și prunele sunt suculente, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă făina de porumb cu puțin suc, apoi se amestecă bine în fructe. Se fierbe câteva minute, amestecând, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4
Pentru cremă, amestecați gălbenușurile și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
5
Încălziți laptele, smântâna și vanilia într-o tigaie până aproape fierbe, apoi turnați ușor pe amestecul de ouă, amestecând constant. Reveniți la o tigaie curată și încălziți ușor, amestecând, până când amestecul se îngroașă și acoperă spatele unei linguri. Se răcește repede, apoi se răcește. Custard poate fi făcut până la o zi înainte și reîncălzit ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Întindeți două treimi din patiserie pe o suprafață făinoasă. Folosiți pentru a alinia un vas de plăcintă, lăsând patiseria să atârne puțin peste margini. Umpleți cu prunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
7
Întindeți patiseria rămasă, cu aproximativ 2,5 cm mai mare decât vasul, apoi drapați peste prune. Ciupiți bine marginile, apoi faceți o mică gaură în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
8
Se periază cu ou și se presară cu zahăr. Poate fi asamblat până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Așezați pe foaia de copt fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Coaceți timp de 25-30 de minute până se rumenesc și serviți fierbinte cu crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista