Plăcintă clasică cu prune cu cremă

Plăcintă clasică cu prune cu cremă
Plăcinta clasică cu prune cu cremă este un desert care servește 8. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 516 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 117 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de prune, zahăr tos, linguriță cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Cremă De Prune Kuchen, și Tartă Cu Cremă De Prune.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și puneți o foaie mare de copt pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți prunele, zahărul și cuișoarele într-o tigaie. Se fierbe la foc mic până când zahărul se dizolvă și prunele sunt suculente, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă făina de porumb cu puțin suc, apoi se amestecă bine în fructe. Se fierbe câteva minute, amestecând, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Pentru cremă, amestecați gălbenușurile și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5
Încălziți laptele, smântâna și vanilia într-o tigaie până aproape fierbe, apoi turnați ușor pe amestecul de ouă, amestecând constant. Reveniți la o tigaie curată și încălziți ușor, amestecând, până când amestecul se îngroașă și acoperă spatele unei linguri. Se răcește repede, apoi se răcește. Custard poate fi făcut până la o zi înainte și reîncălzit ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Întindeți două treimi din patiserie pe o suprafață făinoasă. Folosiți pentru a alinia un vas de plăcintă, lăsând patiseria să atârne puțin peste margini. Umpleți cu prunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
7
Întindeți patiseria rămasă, cu aproximativ 2,5 cm mai mare decât vasul, apoi drapați peste prune. Ciupiți bine marginile, apoi faceți o mică gaură în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se periază cu ou și se presară cu zahăr. Poate fi asamblat până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Așezați pe foaia de copt fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Coaceți timp de 25-30 de minute până se rumenesc și serviți fierbinte cu crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista