Plăcintă clasică cu prune cu cremă

Plăcintă clasică cu prune cu cremă
Plăcinta clasică cu prune cu cremă este un desert care servește 8. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 516 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 117 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de prune, zahăr tos, linguriță cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Cremă De Prune Kuchen, și Tartă Cu Cremă De Prune.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și puneți o foaie mare de copt pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Puneți prunele, zahărul și cuișoarele într-o tigaie. Se fierbe la foc mic până când zahărul se dizolvă și prunele sunt suculente, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se amestecă făina de porumb cu puțin suc, apoi se amestecă bine în fructe. Se fierbe câteva minute, amestecând, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Pentru cremă, amestecați gălbenușurile și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5
Încălziți laptele, smântâna și vanilia într-o tigaie până aproape fierbe, apoi turnați ușor pe amestecul de ouă, amestecând constant. Reveniți la o tigaie curată și încălziți ușor, amestecând, până când amestecul se îngroașă și acoperă spatele unei linguri. Se răcește repede, apoi se răcește. Custard poate fi făcut până la o zi înainte și reîncălzit ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Întindeți două treimi din patiserie pe o suprafață făinoasă. Folosiți pentru a alinia un vas de plăcintă, lăsând patiseria să atârne puțin peste margini. Umpleți cu prunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
7
Întindeți patiseria rămasă, cu aproximativ 2,5 cm mai mare decât vasul, apoi drapați peste prune. Ciupiți bine marginile, apoi faceți o mică gaură în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se periază cu ou și se presară cu zahăr. Poate fi asamblat până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Așezați pe foaia de copt fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți timp de 25-30 de minute până se rumenesc și serviți fierbinte cu crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista