Plăcintă ciobănească cu aragaz lent

Plăcintă ciobănească cu aragaz lent
Rețeta plăcintei ciobanului cu aragaz lent ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 3 ore și 10 minute. O porție conține 290 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, Plăcintă cu păstor cu aragaz lent, și Paleo Shepherd ' s Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înțepați cartofii peste tot cu o furculiță. Cartofi cu microunde la mare, întorcându-se o dată, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Se scoate din cuptorul cu microunde, se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță și se pasează cu lapte și unt. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Într-o tigaie la foc mediu, ulei de măsline cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la translucid, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați usturoiul și gătiți cu 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați carne de vită, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, rupând bucăți, până când carnea este gătită și începe să se rumenească, 8 minute. Se amestecă pasta de roșii, Worcestershire, cimbru și 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Într-o ceașcă mică, bateți amidonul de porumb cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pasta De TomatePasta De Tomate
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CimbruCimbru
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se adaugă în tigaie și se gătește, amestecând, până când lichidul se îngroașă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc; se transferă în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Puneți legumele deasupra cărnii; deasupra cu cartofi. Acoperiți, rotiți aragazul lent la scăzut și gătiți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista