Plăcintă ciobănească cu aragaz lent
Rețeta plăcintei ciobanului cu aragaz lent ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 3 ore și 10 minute. O porție conține 290 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, Plăcintă cu păstor cu aragaz lent, și Paleo Shepherd ' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înțepați cartofii peste tot cu o furculiță. Cartofi cu microunde la mare, întorcându-se o dată, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scoate din cuptorul cu microunde, se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță și se pasează cu lapte și unt. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie la foc mediu, ulei de măsline cald.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la translucid, 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți cu 30 de secunde mai mult.
Adăugați carne de vită, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, rupând bucăți, până când carnea este gătită și începe să se rumenească, 8 minute. Se amestecă pasta de roșii, Worcestershire, cimbru și 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Într-o ceașcă mică, bateți amidonul de porumb cu 1 cană de apă.
Se adaugă în tigaie și se gătește, amestecând, până când lichidul se îngroașă ușor.
Se ia de pe foc; se transferă în aragazul lent.
Puneți legumele deasupra cărnii; deasupra cu cartofi. Acoperiți, rotiți aragazul lent la scăzut și gătiți timp de 3 ore.