Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon
Rețeta plăcintă cu pecan Bourbon-portocaliu cu cremă Bourbon este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 781 calorii, 7g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Bourbon Portocaliu, Plăcintă cu nuci Pecan Bourbon-portocale, și Piersici Bourbon și clătite cu cremă de nucă de cocos cu sirop de cremă Bourbon.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci. Tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola sub; sertizați marginile decorativ. La frigider 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de plăcintă cu folie. Umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți până când marginile crustei încep să se rumenească și crusta este setată, aproximativ 17 minute.
Îndepărtați folia și fasolea.
Coaceți până se rumenesc, apăsând cu spatele furculiței dacă se formează bule de crustă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați crusta de plăcintă în raft. Mențineți temperatura cuptorului.
Bateți zahărul brun, siropul de porumb și untul topit într-un castron mare pentru a amesteca.
Bateți ouăle câte 1. Se amestecă coaja de portocală confiată, 3 linguri bourbon, coaja de portocală rasă, vanilie, sare și apoi nuci pecan prăjite.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Coaceți plăcintă până când marginile puf și centru este doar setat, aproximativ 50 de minute. Plăcintă rece pe raft cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Folosind mixerul electric, bateți 1 cană de frișcă răcită, 2 linguri de zahăr și restul de 1 lingură de bourbon într-un castron mare până când crema ține vârfurile.
Serviți plăcinta caldă sau la temperatura camerei cu cremă bourbon.