Plăcinte de mână cu mere și afine

Plăcinte de mână cu mere și afine
Plăcintele de mână cu mere și afine sunt vegetarian rețetă cu 16 porții. Acest desert are 416 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, afine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcinte De Mână Cu Afine, Plăcinte De Mână Cu Afine, și Plăcinte De Mână Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Dezghețați foile de patiserie cu puf conform instrucțiunilor cutiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
3
Cojiți și miez merele și tăiați-le în sferturi. Aruncați merele în sucul de lămâie, astfel încât să nu se rumenească în timp ce le tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
4
Tăiați fiecare sfert în aproximativ 2 până la 3 (1 inch) bucăți.
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se adaugă merele și se sotează aproximativ 3 până la 5 minute până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați mierea și un vârf de sare și aruncați pentru a se amesteca bine, transferați la cuptor și prăjiți aproximativ 15 minute până când merele sunt moi. Mash cu o furculiță cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați merele să se răcească la temperatura camerei și pliați ușor în fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
9
Întoarceți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Într-un castron mic de amestecare bate 1 ou. Într-un alt castron mic, amestecați scorțișoara și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Așezați foile de patiserie dezghețate pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
12
Tăiați cercuri mari din patiserie cu un tăietor inelar, aproximativ 4 pe foaie de patiserie.
13
Periați cu spălarea ouălor pe marginea exterioară a jumătății cercului. Lingurați 2 linguri de amestec de fructe de mere în centrul fiecărei runde de aluat de patiserie. Îndoiți aluatul pentru a acoperi umplutura, făcând un semicerc și sigilând marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
14
Așezați plăcintele pe o tavă de cuptor cu unt. Repetați cu restul de aluat de patiserie. Când toate plăcinte sunt pe o tavă foaie taie găuri de aer în partea de sus a fiecărei plăcintă și perie blaturi cu spălare ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se presară cu zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
16
Coaceți aproximativ 20 până la 25 de minute până se umflă și se rumenesc frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista