Plăcintele de mână cu mere și afine sunt vegetarian rețetă cu 16 porții. Acest desert are 416 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, afine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcinte De Mână Cu Afine, Plăcinte De Mână Cu Afine, și Plăcinte De Mână Cu Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Dezghețați foile de patiserie cu puf conform instrucțiunilor cutiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
3
Cojiți și miez merele și tăiați-le în sferturi. Aruncați merele în sucul de lămâie, astfel încât să nu se rumenească în timp ce le tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Tăiați fiecare sfert în aproximativ 2 până la 3 (1 inch) bucăți.
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă merele și se sotează aproximativ 3 până la 5 minute până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
7
Adăugați mierea și un vârf de sare și aruncați pentru a se amesteca bine, transferați la cuptor și prăjiți aproximativ 15 minute până când merele sunt moi. Mash cu o furculiță cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați merele să se răcească la temperatura camerei și pliați ușor în fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9
Întoarceți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Într-un castron mic de amestecare bate 1 ou. Într-un alt castron mic, amestecați scorțișoara și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
11
Așezați foile de patiserie dezghețate pe o suprafață de lucru înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
12
Tăiați cercuri mari din patiserie cu un tăietor inelar, aproximativ 4 pe foaie de patiserie.
13
Periați cu spălarea ouălor pe marginea exterioară a jumătății cercului. Lingurați 2 linguri de amestec de fructe de mere în centrul fiecărei runde de aluat de patiserie. Îndoiți aluatul pentru a acoperi umplutura, făcând un semicerc și sigilând marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
14
Așezați plăcintele pe o tavă de cuptor cu unt. Repetați cu restul de aluat de patiserie. Când toate plăcinte sunt pe o tavă foaie taie găuri de aer în partea de sus a fiecărei plăcintă și perie blaturi cu spălare ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Se presară cu zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
16
Coaceți aproximativ 20 până la 25 de minute până se umflă și se rumenesc frumos.