Plăcinte de mere prăjite cu frișcă

Plăcinte de mere prăjite cu frișcă
Plăcinte de mere prăjite cu frisca este un vegetarian desert. Această rețetă servește 4 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 447 calorii. Un amestec de mere Granny smith, crustă de plăcintă rulată, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Plăcinte De Dovleac Cu Frișcă Condimentată, Mini Plăcinte Cu Cartofi Dulci Cu Cremă De Scorțișoară Bătută Topping De Brânză, și Mini Meyer lamaie crema plăcinte cu rece bici biciuit Topping pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un tăietor rotund de 3 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu o hârtie silpat sau pergament pulverizată cu spray de gătit vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Desfaceți crusta de plăcintă pe o suprafață de lucru. Folosind un tăietor rotund de 3 inci, tăiați 8 discuri de patiserie. Aranjați discurile de patiserie pe foaia de copt pregătită. Folosind dinții unei furculițe, înțepați patiseria peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți până se rumenesc și crocante, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți pe un suport de sârmă pentru a se răci complet, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Tăiați fundul merelor pentru a crea o suprafață uniformă pentru tăiere. Feliați fiecare măr în 6 felii (1/2 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
7
Tăiați fiecare felie de mere în jumătate și îndepărtați semințele sau bucățile de miez. Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul și 1 lingură de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați feliile de mere și aruncați până când sunt acoperite. Se agită orice amestec în exces. Aranjați feliile de mere pe aceeași foaie de copt într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți până la maro închis, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric de mână, bateți crema până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați zahărul pudră și continuați să bateți până când crema este foarte groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1
Așezați discurile de patiserie pe o suprafață de lucru. Împărțiți feliile de mere gătite între 4 dintre discuri. Dollop aproximativ 2 linguri de cremă deasupra merelor și acoperă cu discurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
2
Transferați plăcintele cu mere pe farfurii de desert, praf cu scorțișoară și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
DificultateGreu
Gata În1 h, 2 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista