Plăcintele cu zmeură nectarină cu crustă dublă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 527 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, nectarinele, laptele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Plăcinte Cu Zmeură Nectarină Cu Crustă Dublă, Nectarine-Plăcinte De Mână Cu Zmeură, și Plăcintă Cu Borcan Cu Crustă Dublă De Zmeură.
Instrucțiuni
1
Amestecați împreună 2 1/2 căni de făină, 1 1/2 bețe de unt, 1/4 cană de scurtare și 1/2 linguriță de sare într-un castron cu vârful degetelor sau un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Stropiți uniform cu 5 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață în aluat, câte 1 lingură, amestecând (sau pulsând) până când se combină. (Nu suprasolicitați amestecul, sau patiseria va fi dură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 6 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună cu răzuitorul și apăsați în 2 bile, apoi aplatizați fiecare într-un disc de 5 inci. Faceți încă 2 discuri în același mod cu restul de 2 1/2 căni de făină, 1 1/2 bețe de unt, 1/4 cană de scurtare și 1/2 linguriță de sare. Se răcește aluatul, fiecare disc înfășurat strâns în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Tăiați nectarinele în pene de 1/2 inch lățime, apoi aruncați cu zmeură și suc de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zmeură
Nectarină
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Măcinați tapioca într-o pulbere în râșniță, apoi bateți împreună cu amidon de porumb, sare și zahăr într-un castron mic (nu aruncați cu fructe până când aluatul nu este întins).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Tapioca
Aluat
Fructe
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și puneți o foaie mare de folie pe raft. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Întindeți 2 discuri de aluat, câte 1 (păstrați discurile rămase răcite), pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, în runde de 13 inci, apoi încadrați în farfurii de plăcintă (nu tăiați) și răciți până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
3
Rulați restul de 2 discuri (pentru crustele superioare) în același mod și puneți-le deoparte (păstrați plat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
4
Aruncați ușor amestecul de zahăr cu fructe și împărțiți între cojile de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Fructe
Zahăr
5
Acoperiți plăcintele cu runde de patiserie și tăiați marginile cu foarfece de bucătărie, lăsând o consolă de 1/2 inch. Apăsați marginile împreună, apoi sertizați decorativ.
6
Ungeți blaturile de patiserie cu lapte și presărați peste tot cu zahăr (2 linguri în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
7
Tăiați mai multe orificii de abur în partea de sus a fiecărei plăcinte cu un cuțit mic ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Coaceți plăcinte pe folie 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și continuați să coaceți, verificând frecvent și acoperind marginea fiecărei plăcinte cu o fâșie de folie sau scut de plăcintă dacă crustele se rumenesc prea repede, până când crustele se rumenesc și umplutura clocotește, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
9
Răciți plăcintele la temperatura camerei pe rafturi, cel puțin 2 ore.
1
* Aluatul (în discuri) poate fi răcit până la 1 zi.* Cojile de plăcintă pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite slab. Rundele de patiserie pentru crustele superioare pot fi rulate și răcite, stratificate între foi de folie de plastic. Aduceți rondele de patiserie la temperatura camerei reci înainte de a asambla plăcintele.