Plăcinte cu creveți și midii
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete pentru cutia de rețete, creveți și plăcinte cu midii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1703 calorii. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Un amestec de jumătate x pachet de foietaj gata rulat, șofran, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Plăcinte cu pește și creveți, Stoc De Midii, și Supă De Midii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Așezați patiseria (o bucată de aproximativ 18cm x 23cm) pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați în 4 dreptunghiuri (vezi vârful Garys, mai jos).
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de aproximativ 15 minute până devin aurii și pufoase.
Între timp, turnați vinul și 450ml/16fl oz apă (vezi vârful Garys de mai jos) într-o tigaie mare și adâncă și aduceți la fierbere. Sfat în midii curățate și acoperiți cu un capac. După câteva minute, scoateți capacul și amestecați midiile până se deschid. Orice refuz de deschidere trebuie aruncat.
Scurgeți midiile într-o strecurătoare, economisind sucurile.
Scoateți midiile din scoici, păstrând câteva scoici, dacă doriți, pentru a le folosi la servirea supei.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie, apoi adăugați ceapa feliată, țelina, anasonul stelat, coaja de portocală, frunzele de dafin, șofranul și sucul de lămâie. Gatiti la foc moderat fara a colora legumele, amestecand ocazional, pana se inmoaie complet, 12-15 minute.
Se strecoară lichiorul de gătit cu midii printr-o sită fină peste legume și se aduce la foc mic.
Adăugați roșiile, condimentați cu un vârf de piper cayenne sau ardei iute zdrobiți și fierbeți câteva minute pentru a înmuia roșiile. Spoon midii și creveți în supă, se amestecă în cantitatea preferată de unt și căldură la chiar sub punctul de fierbere pe care nu doriți să overcook pește.
Presărați niște pătrunjel tocat pentru a termina și serviți în boluri cu un capac de patiserie cocoțat deasupra fiecăruia.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris