Plum Streusel Kuchen
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Plum Streusel Kuchen ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Plum-Streusel Kuchen, Plum Kuchen, și Plum Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și praful de copt; tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu firimiturile fine. Într-un alt castron, bateți oul și smântâna; adăugați la amestecul de firimituri, aruncând ușor cu o furculiță până când amestecul formează o bilă.
Apăsați aluatul într-un 13x9-in uns. vas de copt. Aranjați prunele peste crustă.
Pentru topping, într-un castron mic, combinați făina și zahărul; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile fine.
Adăugați smântână, amestecând ușor cu o furculiță până se formează firimituri umede.
Coaceți 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește pe grătar.