Platou de salată de cartofi, sfeclă,conopidă și Broccoli

Platou de salată de cartofi, sfeclă,conopidă și Broccoli
Platoul de salată de cartofi, sfeclă,conopidă și Broccoli este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 328 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați salată bibb, muștar dijon, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de Cheddar de cartofi cu Broccoli și conopidă, Salată de morcovi, conopidă și sfeclă cu sos de portocale-anason, și Salată de Broccoli, sfeclă și ceapă murată.

Instrucțiuni

1
Pansament:.
2
Combinați cimbru și următoarele 5 ingrediente (cimbru prin 1/8 linguriță piper negru), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați ulei, amestecând bine pentru a combina; stropiți vinaigreta peste salată.Salată:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Așezați cartofii într-un castron mare cu conopidă, broccoli și morcovi aruncați ușor în pansament. În acest moment -- poate fi făcut cu o zi înainte și răcit.Aranjați salata verde și frunzele de varză alternativ pe un platou mare răcit.Puneți amestecul de cartofi peste salată; se acoperă cu sfeclă.Sos de scufundare:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați ardeii iute într-un castron mediu adăugați sos de cocktail și ingredientele rămase, amestecând bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se servește cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista