Gratar platou de legume de vară ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 263 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ceapă verde, ulei de măsline, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Platou De Legume La Grătar, Platou De Legume La Grătar, și Platou De Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute. (Omiteți dacă utilizați frigarui metalice.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Frigarui De Metal
2
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Filetați roșiile la o distanță de 1 inch pe frigarui. Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
3
Ungeți dovleceii, următoarele 5 ingrediente, roșiile și sparanghelul cu ulei de măsline; se presară cu cantitatea dorită de sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Cartofi dulci la grătar, acoperiți cu capac la grătar, 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. În același timp, grătați dovleceii, ardeii, ciupercile și vinetele timp de 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante. Grătiți ceapa verde, sparanghelul și roșiile timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când apar semne fragede și la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și periați cu vinetă. Aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se servește cu vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime