Platou De Legume De Vară La Grătar
Gratar platou de legume de vară ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 263 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ceapă verde, ulei de măsline, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Platou De Legume La Grătar, Platou De Legume La Grătar, și Platou De Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute. (Omiteți dacă utilizați frigarui metalice.)
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Filetați roșiile la o distanță de 1 inch pe frigarui. Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Ungeți dovleceii, următoarele 5 ingrediente, roșiile și sparanghelul cu ulei de măsline; se presară cu cantitatea dorită de sare și piper negru.
Cartofi dulci la grătar, acoperiți cu capac la grătar, 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. În același timp, grătați dovleceii, ardeii, ciupercile și vinetele timp de 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante. Grătiți ceapa verde, sparanghelul și roșiile timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când apar semne fragede și la grătar.
Scoateți din grătar și periați cu vinetă. Aranjați pe un platou de servire.
Se servește cu vinaigreta rămasă.