Platou de carne

Platou de carne
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete în cutia de rețete, platoul de carne ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 96 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de diferite tipuri de salam, ulei de măsline, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grind Carne De Cereale (Vegan "Carne Măcinată), Platou De Fructe, și Platou De Brânză.

Instrucțiuni

1
Aranjați salamul pe un platou mare. Trageți ușor prosciutto-ul într-o grămadă separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
2
Puneți măslinele negre într-un castron, în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se servește cu felii groase de pâine încălzită, stropite cu ulei de măsline și presărate cu piper negru crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista