Planta La Cuptor-Parmezan Tilapia
Planta la cuptor-parmezan Tilapia necesită aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 505 calorii, 39G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cayenne, file de tilapia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Food.com. doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Tilapia Încrustată Cu Plante Parmezane, Parmezan Tilapia La Cuptor, și Tilapia Parmezan La Cuptor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa