Placinta Eleganta Cu Crema De Banane Cu Ciocolata Alba

Placinta Eleganta Cu Crema De Banane Cu Ciocolata Alba
Placinta eleganta cu crema de banane cu ciocolata alba ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10. O porție conține 670 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, banane, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Mousse Elegant De Ciocolată Albă, Brioșe Elegante Cu Zmeură De Ciocolată Albă, și Placinta Cu Crema De Banane Si Ciocolata Alba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face cremă de patiserie cu ciocolată albă: într-un bol mediu, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți în amidon de porumb. Într-o cratiță medie, încălziți laptele și fasolea de vanilie chiar sub punctul de fierbere. Bateți încet o cantitate mică de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou, apoi amestecați amestecul de gălbenuș de ou înapoi în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mic, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă untul, apoi se strecoară amestecul printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Așezați folie de plastic pe suprafața amestecului pentru a împiedica formarea unei piele. Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă ciocolata albă topită. Crema de patiserie rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Feliați bananele și aruncați cu sucul de lămâie pentru a nu se decolora. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(carton Bloc)(carton Bloc)
6
Într-un castron mare, bateți frisca răcită până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în cremă de patiserie, apoi pliați în banane și lichioruri. Umpleți coaja de tartă cu umplutură de cremă de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Sus generos cu bucle de ciocolată albă, apoi praf cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
8
Serviți la scurt timp după asamblare, astfel încât crusta să nu se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Pentru a face bucle de ciocolată albă, trageți cu atenție un cojitor de legume pe suprafața largă și plană a unei bucăți de ciocolată albă la temperatura camerei (aproximativ 80 de grade) pentru a face bucle mari și subțiri. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista