Placinta Eleganta Cu Crema De Banane Cu Ciocolata Alba

Placinta Eleganta Cu Crema De Banane Cu Ciocolata Alba
Placinta eleganta cu crema de banane cu ciocolata alba ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10. O porție conține 670 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, banane, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Mousse Elegant De Ciocolată Albă, Brioșe Elegante Cu Zmeură De Ciocolată Albă, și Placinta Cu Crema De Banane Si Ciocolata Alba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face cremă de patiserie cu ciocolată albă: într-un bol mediu, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Bateți în amidon de porumb. Într-o cratiță medie, încălziți laptele și fasolea de vanilie chiar sub punctul de fierbere. Bateți încet o cantitate mică de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou, apoi amestecați amestecul de gălbenuș de ou înapoi în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mic, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă untul, apoi se strecoară amestecul printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Așezați folie de plastic pe suprafața amestecului pentru a împiedica formarea unei piele. Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă ciocolata albă topită. Crema de patiserie rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Feliați bananele și aruncați cu sucul de lămâie pentru a nu se decolora. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(carton Bloc)(carton Bloc)
6
Într-un castron mare, bateți frisca răcită până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în cremă de patiserie, apoi pliați în banane și lichioruri. Umpleți coaja de tartă cu umplutură de cremă de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Sus generos cu bucle de ciocolată albă, apoi praf cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
8
Serviți la scurt timp după asamblare, astfel încât crusta să nu se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Pentru a face bucle de ciocolată albă, trageți cu atenție un cojitor de legume pe suprafața largă și plană a unei bucăți de ciocolată albă la temperatura camerei (aproximativ 80 de grade) pentru a face bucle mari și subțiri. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista